Ma már szinte minden Nő életében, aki férjhez készül menni helyet kap a lánybúcsú.

Ha szeretnéd ezt az alkalmat még emlékezetesebbé és különlegessé tenni, a Szakrális lánybúcsúval megkoronázhatod.

Az élet nem más, mint szüntelen változás. Az élet folyamatát, ezt a szüntelen változást, az egymást követő életszakaszokban éljük meg. Minden életszakasz egy sor eseményből áll, s mindez megtapasztalást, tudást ébreszt bennünk. Életünk fontos seményei, legyen az vágyott, van hogy kihívások elé állítanak. Ha átlépünk egy új életszakaszba, egy fordulóponthoz érkezünk, ezek mind újjászületésre sarkallnak, változásra késztetnek. Az élet körforgásának ciklusai, a létezés beavatásai, amiket régen oly szépen éltünk meg együtt, közösségben, szertartásokkal, rítusokkal, átsegítve egymást az életre szóló fordulópontokon, életeseményeken, mint például az
első virágzás, leánybúcsú, szülésre készülés-anyává válás…

Sok kultúrában az első vérzés rítusa beemelés a teremtő erejű nők közösségébe, a mi kultúránkban jó esetben fájdalomcsillapítási és fogamzásgátlási tanácsadás. Ugyanez a mintázat figyelhető meg minden későbbi, életünket meghatározó eseménynél.

Létezik egy varázslat, mely képes ellensúlyozni a begyűjtött negatív hatásokat.

Gyűjtsd magad köré azon nőket, akik hisznek benned és saját női erejükben. A körtáncok, éneklés, érintés ősi eszközeit használva, női létünk szeretetével, erejével szimbolikusan elindulhatsz az élet egy új szakaszába, testileg-lelkileg megkönnyebbülve mindazon terhektől, amiket már nem kell magaddal vinned.
Mindezt könnyedén, örömmel, mosolyogva!

️Minden egyes ünnepi esemény egyedi és személyes, illeszkedve az alkalomhoz és résztvevőkhöz.

Ha érdekelnek a részletek, lehetőségek örömmel várom érdeklődésed!

Rèsztvevők írták:

„Nagyon fontos dolgot csinálsz, mert a mai korban elveszett a hit az ilyen útrabocsájtó, felkészítő rituálékban, amik habár Számunkra meg-és felfoghatatlanok, hatásukban mégis hihetetlen erővel működnek és hatnak. De még ha nem is értjük, mégis Életünk Minden nagy fordulóján és lépcsőfoka előtt erősen ajánlott az ilyen erő-és áldás kérése. Köszönjük a szervezőknek és minden résztvevőnek!”

„Fantasztikus élmény volt, hogy a lánybúcsúm szakrális tartalommal egészült ki. Megható és meghitt volt azokkal a nőkkel együtt lenni, akik fontosak számomra, és elbúcsúztattak. Nagyon sokat segít ez nekem, hogy új útra merjek lépni most már a férjem oldalán, és hálával telve megelégedjek azzal, hogy a szülői házban látogatóban
járjak. Igazán tisztító, megtisztelő, és csodálatos esemény főszereplője lehettem. Köszönöm. Namaste.”