AUVO

Amikor találkoztam ezzel a technikával és a lehetőséggel, hogy megtanulhatom, rögtön éreztem, egészen mélyen Tudtam, hogy a személyes utam része. S mint ilyen fontos lehetőséggel szokott lenni, vele jártak alapos akadályok, nehézségnek, bánatnak, betegségnek látszó történések.

Végig mentem ezen az úton, egészen a SZERETETBEN MEGÚJULÁSIG.

Az AUVO megmutatja minden alkalommal a benne rejlő harmóniát. Azt, hogy így is lehet létezni. Egészen máshogyan tekintek a mindennapjaim történéseire. Egyre több mindenben meglátom a rejtekező szépséget.

Lágyság minőségei:

  • Úszás, vízzel kapcsolódás. Erről hamarosan írok.
  • Meditáció minden formája. A mindennapi hajnali személyes elcsöndesedés mellett minden nap találok alkalmat közösségben is erre. Emelkedés, Kapcsolódás a Tiszta tudatosságban. Itt a biztonságos létezés.
  • Maga a kezelés, amikor adhatom az AUVO-t egy olyan Meditáció, amit még nem tapasztaltam korábban. Stabil út, s minden alkalom, még ha olyat kezelek, akinek már adhattam ezt, akkor is más, nagyon a jelen érintései, mélységei és magasságai vannak benne.
  • Rég nem látott baráttal beszélgetések. Az őszinteség szeretetteli ragyogása, támogatása.
  • ÚJ, megújult alapokon épül, rendeződik át a lét. A szeretet harmóniája.
  • Ragyogó lendületet ad, akkor is, amikor lehetne bekuckózva az önsajnálatban a semmit csinálni, s valahogy belendülök az alkotásként megélt munkába.
  • Megélem, hogy ez vagyok én. Végre teljesen önazonos, amit adhatok.

Kérem, hogy megóvhassam magam a lágy szeretetnek. Az AUVO támogat ebben.

Jelentőséget kap a nevem, egy hivatalos helyzetben örömmel írom le sokszor és sokszor a teljes nevem, pedig elég lenne a szignó.

Létezővé váltam ebben a lágy áramlásban.

JELEN VAGYOK.

AUVO vizsga – Dévakí

S a legfőbb, amire ez az Út, a személyes életutam ide érkezve tanít:

Amikor ebben a tiszta Tudatosságban vagyok megélhetem azt, aki vagyok, amilyen vagyok. Bátran megélhetem az érzelmeimet, akár a haragomat, bánatot és örömöt. A szeretet tudatosság a kulcs a bátorsághoz, az oldottan, lágyan áramló élethez.

Találkozzunk az Evernessen az AUVO sátorban, várunk a kezelésere: Június 29 – 30. Szeretettel kezellek ott is.
S várlak a Madhura terében, ha bejelentkezel, hogy megtapasztald a Te személyes Utadat az AUVO-ban.

Ez az AUVO, ahogyan én látom, élem, adom:

Az AUVO egy relaxációs érintéses terápia,

ahol a finom érintések egy erre összeállított  Zene dallamával együtt áramolnak 25 percen át. Áldásos segítség a stresszes testnek és tudatnak. Egyedül álló módszer, amit a világ egyik legboldogabb országában, Finnországban fejlesztett ki Jouko, a Tanítóm.

Itthon én Kokavecz Katától tanultam, aki elhozta a módszertant Magyarországra. Finnországban az AUVO-nak már nagy hagyományai vannak.

Mostantól itthon is
tapasztalhatod. Elsők között
itthon adhatom Neked.

Ez a kezelés gyengéd és hatékony, számomra boldogság adni. Akiket már kezeltem csodálatos megújulásokról számolnak be. Segít a jelenben lenni, itt megpihenni. Egyensúlyba kerül test🪷 lélek 🪷szellem. Az adott élethelyzetünk ebben a ragyogásban harmonizálódik. A kezelés végén jól tud esni a Benső csöndedben megpihenni.

Ezért kérlek szánj a kezelésre 45 percet.

Aum Aum Aum szeretettel várlak,

Dévakí 🪷

Madhura Jóga-sziget