Ez a bemutatkozási lehetőség több irányból érkezett. Nekem leginkább a gyerekeim zseniális ötlete, Szülinapi ajándék:

„Anya pihenj meg kicsit.” 😊

S az Everness rögtön a fókuszomba hozta, hogy ha ott lehetek pár napot, szeretném adni az AUVO-t, megismertetni ezt a csodát. Ilyen, amikor én pihenek. 😊

A hazai AUVO közösségünk nagyon egy hullámhosszon van. A gondolataink, a szervezés, a megvalósítás szándéka összeadódott. Hála és szeretetteli köszönetem.

Barátinak induló – s igazi Társsal – kiteljesedés a megérkezésünk ide. Az itt létünk megmutatja, mindkettőnk csöndes lénye a kölcsönös szeretet-figyelemben felfedezi az itt lét Áldásait.

Lett AUVO sátrunk. Rövid idő alatt, nagyon összefogva érkezhettünk meg ebbe. AUVO kezelő társaim, most itt is köszönöm a tapasztalást, hogy ilyen közösség vagyunk, hogy megvalósulhatott. Itt most ingyenesen adhatjuk az AUVO kezeléseket először egy, kettő, majd három masszázs ágyon párhuzamosan. Ezt a stresszoldó kezelést máskor csöndes térben adjuk. Itt szembe velünk dobosok voltak, mellettük Gong, s körben sok izgalmas és hangos rezgés, beszéd, ének, sípolás, minden féle hang. Az AUVO burok működött. A nyitott sátorban kezelődők teljesen belemélyedtek a tapasztalásaikba. Senkit nem zavart a környező sok hang, történés. Pár ízelítő ebből:

„Amikor kezeltél, a fizikai testemet nem érzékeltem. Mintha nem lenne lábam, csak a finom érintésed. Felpillantottam, egy lótuszt láttam. Nagyon jólesik az érintésed.”

„A folyamatos érintésben tejesen feloldódtam. Már az elején rögtön ellazultam. A Mozdulatok és a Zene együtt kerek a számomra. Jól estek a finom érintések és az erőteljesebb mozdulatok is. Ahogy haladtál, mintha mindenütt ott lett volna a kezed. Hálásan köszönöm.”

„A zenét nehezen fogadtam be. Először azt hittem zavar. Rájöttem váratlanul, erősen hatott rám. Mély tapasztalásokká alakult. Az érintéseidet nagyon szeretem.”

„A kezelés annyira sokat adott, hogy szeretném én is megtanulni.”

„Inkubátorban kezdtem az életem. Ennek a kis léleknek küldtem most ezeket a csodás tapasztalásokat. Nagy nagy oldódás ez a számomra. hálásan köszönöm.”

„Ahogy megrebbent a szemem a kezelés közben, a fölöttem lévő faleveleken tükröződő fény, az AUVO érzés az esti fényekben. Szavakat nem is találok rá.”

„Az első érintésedben ellazultam. A jóleső áramlás fogott meg.”

S a megéléseim? Hiszen ezért írok, hogy a bensőmben mi született – történt – újászületett az AUVO-ban az Evernessen:

Adni.

Szeretettel adni.

Boldogan adni.

AUVO

Everness

„Te vagy a figyelem, a csendes nyugalom, és a jelenlét. Erre születtél, adni, adni, adni és adni.” – Eckhart Tolle

Az adás burokban szárnyalás, amit megéltem. Végre tehetem, amiért itt vagyok. Itt – most nem kell semmi mással foglalkozni, se szervezni, se hirdetni, semmilyen tárgyi előzetes formára nincsen szükség. Vagyok. Jönnek. Beszélgetünk. Eligazítom a fejét, kényelembe helyezem, aki épp szeretné megtapasztalni ezt a csodálatos érintés terápiát. Indítjuk a Zenét ketten-hárman kezelők. Mozdul egyszerre a kéz a váll érintésére. Egy összemosolygásunk és a belemerülés, emelkedés, lágyan-tapintatosan indul a kezünk a vállon, mellkasnyitásban, felkarról – vállról lekerülnek a terhek. A nyaki feszültségek oldódnak, meghatározó érintések a fejen, amitől a teljes test jólesőn elzsibbad. Ujjaink finom balettje az arcon, karon, kézen. Táncolunk mi, táncol a masszírozó kezünk, a figyelmünk, az odaadásunk. A kezemben a kezed, ami máskor ad, most jólesőn megpihen, töltekezik. A karok a gyermekkort, az anyai karban létet felidéző simogatás burokban. A lábak, talpak érintése megtisztelő mindig a számomra, legyen rajta tiszta zokni, vagy legyen sokat mezítlábalt maszatos talp. Hálás vagyok, ha érinthetem, oldódásokat továbbíthatok. S aztán körben az AUVO burok, teljes relaxált állapot. A befejezés, a talpad hosszabb érintése, majd finoman a kapcsolódásunkból visszaadlak a saját terednek. Emelkedett, a test súlyától megkönnyült Lélek lét itt az élet folyamában. Itt, de mégis egy letisztult állapotban, a saját személyes jelen lét tapasztalásában. Állok melletted, akinek épp adhattam. Csöndes melletted lét, tisztelve a burkot, amiben tapasztalsz. Várom szeretettel a visszaérkezésedet. Köszönöm, hogy Csöndes szeretet tanú lehetek ebben Veled.

Számomra a teljes kezelés csoda, minden alkalommal, s ez a legünnepibb pillanat.

KEREK CSÖND. MEGÉRKEZÉS. Megérkezés, amiben a segítőd lehettem. Köszönöm.

S befogadás. Az ADNI folyamat akkor áramlik, ha elfogadni is tudok.

Minden segítséget. Türelmet. Masszázs ágy fuvart, cipelést. Elrendeződést. A kezelések közti szünetekben egy Handpan hangfürdő, jégkocka a limonádéban, aztán a nyakunkban finoman hűtőn. Sok finom víz. Étek-beszélgetés. Újra kezelések. Beszélgetések Veletek AUVO kezelő társaimmal, Veletek, akiket kezelhettem. Beszélgetések itt az Evernessen szóba állva, akivel csak lehet, mind érték teremtő kincs. Aztán egy előadás a kommunikációról, benne női és férfi minőségekről. Végtelen folyam a nap minden pillanatában. Egység ebben a sokságban. Este hűs Balaton. Nagy eső. Eső hang, ami finomítja a számomra hangos esti zenét. Hajnali szádhana, fejem teteje a sátort érinti. Mégis a MI saját burkunk az ébredező mozgalmasságban. A nap alapja máskor és itt az Evernessen is stabilan.

Érdekes tapasztalás, hogy szeretném még és még tapasztalni mindezt – Ugyanakkor vágyakozom a csöndre, személyes teremre. Elgondolom, ha egy egész hétig lennénk itt, az milyen lenne? Lehet sok, de épp ebben a töménységben az erő, a belső határaimon át áramló megújulás ereje. Nem tudok elbújni a haladás elől. Itt olyan spirituális hullámok folyamában vagyunk, ami a jelenben tart, ébreszt, felhangosítja a bennem zajló folyamatokat. Ragyogó tükröt tart elém minden pillanatban. Bele kell nézzek. Tükör, olyan mintha gyönyörűre csiszolt kristály lenne. Minden kis lapja tükröz. Minden kis lapja egy-egy itt felbukkanó segítő ember, közösség tükre.

Az Everness egy ragyogó ezer színű kristálygömb. Ha felvállalom, belenézek, már nem is fáraszt, hanem tölt.

Köszönöm!

Aum Aum Aum Szeretettel,

Dévakí 🪷

Fotók: Lélekszárny – Bitó Marietta

Madhura Jóga-sziget