Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Blog

Víz – lágy szeretet ölelés

Tapasztalom a teljesen „ütközésmentes” áramlást. A víz befogad, szeretettel átölel. Ahogy úszom, vele mozdulok. Fizikai síkon tökéletes együtt mozdulás.

Érintés – Dallam – Harmónia

Az AUVO egy relaxációs érintéses terápia,ahol a finom érintések egy erre összeállított Zene dallamával együtt áramolnak 25 percen át.

Meghajoló hársfa virág

Dolgozom vele. FelválŐszinteségem olyan oldalamról mutat be, ahol nekem nagyon nehéz lenni. Mégis megosztom Veled. Lehet segít, ha Te is hasonlóan tehetetlennek érzed magad ilyen, vagy sokkal embert próbálóbb életpillanatban.

Kommunikáció

Dolgozom vele. Felvállalom.
Pár nap múlva újra a Viparita Karaní mudrában lét. Lehet most már Áldásban újra kincs lét.

Az otthonunk a szívünkben van a Földanya iránti szeretetben

A Jógával megtámogatott élet, segít a tapasztalásokat szeretet minőségben megélni. Az otthonunk a szívünkben van a Földanya iránti szeretetben.

So Ham, AZ vagyok – A Legfelsőbb

A szeretet kapcsolja össze, teszi élővé a korábbi óvatosságomat és a megújulást a Bátorságban. So Ham, AZ vagyok – A Legfelsőbb

Mentális böjt

Ha ebben a mentális böjtben megerősödöm, akkor azokon a területeken, ahol KÖTELESSÉGEM MEGSZÓLALNI, úgy tudom ezt tenni, hogy érték teremtő, felemelő legyen.

Koncentrikus körök – meghatározó, hogy mi van a kör középpontjában

Kitartó szeretettel, tudatossággal AZ vagyok.S van olyan perc, amikor a SZERETET MINŐSÉGET MEG KELL ÓVNI!

A reggeli kávé

A reggeli kávé és lehet, hogy meglep olvasnod, de az Anulóma Vilóma váltott orrlyukas légzés szokásokban találtam összecsengést.

Évértékelés – HÁLA ahová elértem a tapasztalás által

Reméltem 2023 ezt az érzést hozza nekem. Végülis volt ragyogás is az évben, de nem pont úgy ahogyan elképzeltem, előtte még jött egy nagy gödör. Az út, a gödrök és jó esetben a hála is mindenkinek megadatik.