A SzékelyKő, és a ragyogó körbeölelő Természet egysége, fenséges Csönd tere, Férfi – Női minőségek harmóniája.

A szakrális női elvonulás Erdélyben kincs megújulást adott, hála Neked Ildikó és Zsóka, s a női körünk minden tagjának. Az írásom köszönet. Tapasztalásaim szavakban.

Hála Virág

Az igazi átéléshez ott jó lenni. Erdély 20-as éveim óta hív a Retyezát hegység bejárásával. Tudom, ez is el fog érkezni hamarosan.

Mostanra kaptam lehetőséget Szekelyföldön járni. Lépéseimmel  ezt a Földet, az itt élő büszke, őszinte, szeretetteli embereket megismerni. Áldás, hogy élhettem, éltem is ezzel a pár nap kinccsel, belesimultam.

A jelenben vagyok, s Benső Utamat járom a Női körben tapasztalásokkal. A Természet hangjai, színei, illatai befogadón járják át a Benső Csöndes létemet. Kicsiségem és a nagy egész dualitásából az Egy útja.

A fa, ami egyben szülőcsatorna, megújulás.
A fa, ami egyben szülőcsatorna, megújulás.

A kölcsönös áldott elfogadás.

Szeretettel köszönöm a Napfényben, a hegy lábánál jógázásainkat, a női tánc meditációkat, a létet Veletek, a női körrel. A tapasztalást, MEGKÖNNYŰLÉST. Csodás Mantrákban létet, éneklést, beszélgetéseket. Minden finom női rezgést, a Székelykő lábánál.

A hegyen láttam ezt és még sok hasonló ázott pitypangot. A legszebb a képeim közül, ezért ezzel köszönöm meg a Veletek létet.

S a közös szív-tudat rezgésünkből született pár sor. Nevezhetjük versnek, mantrának. Együtt szültük meg páran barátok, nők, egy-egy szót a közösbe téve.

Erőteljesen itt van a gyöngyszem, gyöngysor, ami Erdélyben Veletek fűződött föl.
Köszönöm.


„FöldAnya tenyerében Áldás
Nyugalomban létezés Áldás
Levegő szárnyán Áldás
Beleolvadás a Teljességbe Áldás
Természetben Áldás Áldás Áldás”

SZÉKELYKŐ. Megérkezés ehhez tiszteletet sugárzó hegyhez. Mindenütt a természet átölelő, felemelő dombjai, hegyei, sok-sok féle növény, illat, hang. Napfelkeltében, a hegy lábánál jógázom. A Torockó vár túra utáni pihenés is a hegy vonzásában.

TORDAI HASADÉK Toronymagasan az ég felé törő, szinte teljesen függőleges hegyvonulat. Ez a Tordai hasadék. S az utunk lent az áramló, kacagó, harsogóan zúgó, majd lágyan kisimuló víz partján a szikla oldalában visz.  Ez a kis finoman áramló víz mosta ki az erős sziklákat sok sok idő alatt. S mossa ma is. Mindig. A Kitartás, hosszú időn át, amikor van benne ODAADÓ-KÖLCSÖNÖS KAPCSOLÓDÁS. Ma is ez tanít. A két minőség harmóniája.

Megújuló Út. Egy élő, lombosodó fa, aminek a törzse befogadóan szinte egy szülő csatorna.
Sok HÍD. Mind mozog, inog, átvisz, ha átmegyek. A szikla oldalában kapaszkodók vannak, drótkötelek, amik olyan erősek, hogy formálják a sziklát, s megtartanak.

Áramlás Meditáció

A Székely Kő nagyon befogadó. Egy mandalával lepett meg a Vele szemben női jógázás során. Ahogy nézed a hegy képét, láthatsz egy kört, benne 6 szirom és tovább a finom részletek. Ma hajnalban az éjszakai eső után ködpárnába burkolódzott.
S a túrára Útravalóul, a befogadása jeleként ez a kő. Végig a kezemben volt a Székely Kő megmászása alatt. Egészen fényes, ragyogó lett, mire visszatértünk.

Székely kő mandala

Székelykő út Torockó házaitól föl a két oldalt magasodó sziklák között. A talpam alatt kisebb kövek, nagyobb sziklák és az egész magasan lévő forrás vize is itt csörgedezik. A víz elem mindenütt. Átmosódás. Eső s közben időnként napsütés, s egy-egy fa alatt átbújva finom vízpermet gondoskodik arról, hogy frissüljek a számomra időnként fárasztó hegymenetben. Egy fenyőfa a szikla ölelésben nő. A túloldalt szikla hasadékban szeretettel megbújva üde zöld fa. Vízcseppes virág csodák. Fa kérgén növekvő ibolya. Szikla arcok nézik az elmélyedt haladásomat. S felérve fennsík. FöldAnya emel a tenyerébe. Áldás. Puha föld, füves, kankalinos rét. Egységben a szikla és a lágy üde zöld természet. S megérkezés ennek a hegynek a csúcsára. Kezemben végig a kő, az útravalóm. Egy a megérkezések közül.

A lefelé út kezdete nagyon szép. Ezért is osztom meg. Fennsík, virág szőnyeg és ott fent magasan nyírfaliget. A lefelé meredek földút az esőben nagyon csúszós. Maunában, külső-belső csöndességben jövünk. Leérve kövön csobogó víz, kő gömb. Hálás köszönettel nézek a hegyre, hogy befogadott. Pár nap Itt létben tanított. Egy kő arc néz ki a fák fölött. Lehet a sokat emlegetett medve?

Szeretet van bennem. Félelem mentes szeretet irányul kifelé és befelé.

A fő megtapasztalásom, hogy LEHETEK MEGFÁRADT, akkor is én vagyok, ebben is emelkedhetem, ha megvan a Felsőbb Tudatossághoz kapcsolódás.

Gyűröttségemben is itt a Ragyogás, ha felvállalom önmagam, ha a személyes utamat járom, arról nem térek le.