Felül emelkedni magamon, a fizikai-lelki fájdalmon és a szeretet középpontomban megélni a személyiségemet érintő alapvető tanítást. Ahányan vagyunk, annyi féle személyiség, annyi féle csiszolódni valónk van. S épp ezért a tanítások, amiket kapunk, sok félék.

Egyek vagyunk a szeretet nyelvben. Áldás, amikor ez járja át a gondolatainkat, szavainkat, cselekedeteinket. Ha ezt áramoltatjuk a külvilág felé. 

Ellazulni. Szeretettel kapcsolódni.

Elfogadni, amit Isten ad.

Szeretetteli szolgálat erős fájdalommal tanulva az oldódásról. Ennek kapcsán írok ma. Köszönöm, ha számodra is hasznosat adhatok vele. 

A szerda délutánok, esték a boldog jóga odaadás mostjai a számomra. Ezen a szerdai napon a Legfelsőbb Tanítótól érkező kincs tanítást a szokásosnál nehezebb volt kicsomagolnom, meglátnom. A csomagolás egy nagyon erős, már egy hete tartó jobb lapocka alatti fájdalom. Fizikai, energetikai és mentális síkon egyaránt halad ez a folyamat. 

Itt volt egy félelem bennem, a gondolataimban. FÉL-ELEM. A teljességet, a jóga oktatói szeretettel áramló minőségemet próbáló gondolat: Meg tudok e mozdulni az órákon? Be tudom e mutatni megfelelően, aminek ott a helye? Volt már ilyen, de korábban csak félig-meddig tudtam kibontogatni ezt a csomagot.

Teljes elfogadással vártam a jógázókat, Titeket! S hála Nektek, akik jöttetek lelkesen, jógázásra vágyva, tele kérésekkel, hogy mikről tanuljunk, mit mozogjunk. S kérdéseket is hoztatok, amik felragyognak. Mutatják, hogy nyitva a szívetek a jóga befogadására. Áldás így az út Veletek. 

Megtanított ez a lét arra, hogy felül lehet emelkedni, amikor kapcsolódom szeretetteli odaadással a Legfelsőbbhöz. Átadom magam annak, ahol az Út.

S a tanítás számomra meghatározó része, amit most Neked is szeretettel adok, hogy mindez a hétköznapi nehézségeinkben is lehet így. Amit a JÓGÁBAN MEGTAPASZTALOK, az külvilágban is áramoltatható. Mindez akkor teljes, ha ami visszarezeg bennem, az a teljességet adja.

Talán Nálad már működik.

Nekem még időnként figyelmeztetni kell magam, hogy a középpontomban legyek. Folyamatosan a Legfelsőbbel kapcsolódva, az Ő minőségére hangolódva szeretettel szolgálni, adni, befogadni. Mindezt ítélet mentesen. Tényleg, itt legbelül is így átrezegve egy – egy történést. 

Aki ad, azt adjon, amit éppen tud adni, abban a formában, ahogyan tudja adni.

Szeretném, kérem Neked, nekem, mindannyiunknak, hogy magunkon megfejlődve tudjunk a szeretet minőségében lenni a jóga órákon és a hétköznapi történésekben.

S a bensőnkben TELJESSÉGGEL valósuljon meg ez. BOLDOGSÁGBAN. 

Aum Aum Aum szeretettel Dévakí

Fotó: canva