Hol lehet ez a kincs?

Mindenütt.

Tanuljuk és tapasztaljuk is hogy a benne van a levegőben, de nem oxigén, a táplálékban, de nem a vitamin, a napban, de nem a sugár vagy a meleg. Ezek a prána hordozói. . .

S tényleg? Hol találjuk meg?

Voltál már olyan  helyzetben, hogy kutatni kellett, hol is van bennem az életenergia?

Mik a módszereid a felkutatásával? Arra hogy harmonikusan áramoljon benned?

Szeretnéd megélni a Benned áramló életenergiát? Mit tehetsz?

Elmegyek egy jóga órára, hangfürdőre. Rábízom a jóga oktatóra, hogy a közelében lét „feltöltsön”. Áldás, ha van erre lehetőségem.

S ha saját feladattá emelkedik a friss életenergiához találás  egy adott élethelyzetben?

Mit tudok tenni?

Az első a SZÁNDÉK. Amikor megfogalmazom, hogy MEGÚJULÓ életenergiákkal szeretnék töltekezni, a hitem szerinti Legfelsőbb meghallja ezt. Útmutatást ad. Legyen rá fülem, nyitott szívem, hogy nyissak felé. A tanács lehet váratlan helyről érkezik.

  • Valaki rám nyitja az ablakot. Beárad a friss levegő. Kedvenc  légző gyakorlatomat végzem. Vagy csak megfigyelem a légzésemet, ahogy hosszan, jólesőn kiárad az elhasznált levegő, vele együtt minden nehézség. Megkönnyülve belégzek mélyen, alaposan. Átjár a ragyogó életenergia.
  • Meglep egy barát finom egészséges vidéki friss alapanyagokból készült étellel. Érzem minden falattal a napfény energiáját. Az étkezés megújuló töltekezéssé válik. Törekszem rá, hogy minden étkezésem hasonló legyen.
  • Várnom kell a buszmegállóban és váratlanul, várva-várva kisüt a nap. Finoman behunyo a szemem, az arcomat a fénybe fordítom. Átjár.
  • Elér egy mantra: Susumná prána. Hordozza a tiszta tudatosságot. Átrezget. Érzem a teljes gerinc ragyogó, friss, rugalmas. S így az én tudatom is felragyog

MAGICAL HEALING MANTRA   Prana Apana Sushumna Hari

image.png
  • Séta közben egy forráshoz érkezem. A víz tisztán csobogó. Ivóvíz felirat biztat, hogy kóstoljam meg. A hűs permetbsem riaszt el. Megtöltöm a kulcsom. A tenyerébe is iszom. Megmosom az arcom. Érzem a pezsgést. Átjár a tiszta víz, érzem, ahogy szétárad bennem a forrás tisztasága.

A második a SZERETETTELI BEFOGADÁS. Bízalom van bennem. Tudatosság, hogy szükségem van rá, hogy rendszeresen töltekezzem friss életenergiákkal.

Anulóma Viloma váltott orrlyukas légzés. Minden napomat ezzel indítom. Hálás vagyok, hogy ebben a tiszta Csönd térben, hajnali prána zuhatagban lépdelhetek a Benső nyugodt létben. Tiszta gondolatok adják az útmutatást. Rácsodálkozom. Lehet így is.

Harmadik a KITARTÁS ebben a nap, mint nap valamilyen formában töltekezés.

A hitem szerinti legfelsőbbhöz kapcsolódás folyamatában, bármikor, ha megnyílok felé, árad, átjár, átölel ez a szeretet energia folyam.

S ebben a létben, az épp számomra aktuális Tanításában, a rendszeres, kitartó ragyogó életenergiában töltekezésben meglátom, hogy szokásommá vált az ebben a minőségben lét. Vannak biztos pontjai, amikre mindig számíthatok.

Ragyogóvá válok magam is.

Teljes EGÉSZségben vagyok.

Aum Aum Aum

Dévakí