Gerincjóga - Havasi Sándor - Vándorjógás - Madhura

Gerincjóga – Sándorral

Ezeken az óráimon nem túl intenzív mozgásformát fogunk végezni, teljesen kezdőket is szeretettel várok.
Ha tenni akarsz az egészségedért, megismerkednél a jógával, kompenzálnád az ülőmunka hatásait, akkor gyere el. Átmozgatjuk az izületeinket, nyújtjuk az izmainkat, rendszeres gyakorlással rugalmassá tesszük a gerincünket. Megfigyeljük a határainkat, azokat tiszteletben tartjuk!
Ajánlom neked, ha derékfájdalmakkal vagy pánikbetegséggel küzdessz vagy csak szeretnél jól lenni a testedben, kicsit feltöltődni, békére lelni önMAGadban.

GERINCJÓGA:

Az egészség megőrzése érdekében alkalmazott jóga típus amely biztonságos, prevenciós gyakorlatokkal, a helyes légzés elsajátításával, feszültségoldó és stresszkezelési technikákkal a fizikai test és az idegrendszer helyreállítását tűzi ki célul. Helyet kapnak benne gyógytornás gyakorlatok és légzőgyakorlatok is. Átmozgatjuk az egész testet, javítjuk a testtartást és a testtudatot. Relaxációban a test öngyógyító folyamatai indulnak be, fokozódik a méregtelenítés, erősödik az immunrendszer, javul az emésztés és a keringés, vitalizál és életerővel tölti fel a testet és a lelket.

MIT ÉRDEMES HOZNI: Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac biztosított! Zoknit az órán nem kell viselni.

Bejelentkezés nem szükséges, de ha tudod, hogy biztosan jössz kérlek írj üzenetet vandorjogas@gmail.com-ra vagy jelentkezz be a honlapomon.

Várlak szeretettel!
Sándor

https://vandorjogas.hu/

https://www.facebook.com/vandorjogas