Hatha Jóga és Hangutazás – Sándorral

TÉMA: „Hangom igazat szól, bátorsággal beszélek” – Vissudha csakra

Meghívlak erre a különleges belső utazásra: 1 óra dinamikusabb Hatha-jóga ( 5.torokcsakrát harmonizáló ászanák ) után 1 óra relaxációs hangfürdőt fogok tartani, ahol az általam összegyűjött és kimért, az összes csakrát tartalmazó C-dúr hangsorú TIBETI HANGTÁLAK és különleges dallamos hangszerek rezgéseiben megpihenve, betakarózva át tudod adni magad ennek a feltöltő és gyógyító belső utazásnak Test – Lélek – Szellem szinten. Az óra rövid befelé figyeléssel kezdődik, légzőgyakorlatokkal (pránajáma) egyensúlyba hozzuk a testben a szoláris és lunáris energiákat. Ezután könnyedén átmozgatjuk a testünket, és a bemelegítés, ízületek átmozgatása után, testhelyzeteket (ászana) fogunk gyakorolni dinamikusabban. – A tibeti hangtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyításra, meditációs- és egyéb relaxációs célokra. Vibrációjuk az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, feléleszti a sejtek emlékezetét és energetizálja az egész testet. A finom rezgések segítenek féken tartani a gondolatokat, nyugalmat adnak a testnek, segítve az elengedést, ellazulást, stresszoldást és az öngyógyító folyamatok beindítását. Itt elengedheted a múltad, ami nem szolgálja a fejlődésedet…

További Hangszerek: tingsha, koshi, esőbot, doromb, sansula, power chimes, hangvilla

Miben segíthet a résztvevőknek a hangfürdőn való részvétel?

A kellemes lágy hangok csökkenthetik a testünk biológiai stresszválaszait, nyugtatják az idegeket. Elősegítik a sejtek regenerációját. Segíthet betegségből való gyógyulási folyamatokban. Javíthatja az alvászavarokat, elmélyítheti a pihenést. Kiegyensúlyozza az energiacsatornákat és a csakraműködést. Erősítheti az immunrendszert. Eltávolíthatja a destruktív energiát az auramezőből. Növelheti a létfontosságú energiaáramlást, kreativitást, intuíciót, motivációt.

MIT ÉRDEMES HOZNI: Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac biztosított! Zoknit az órán nem kell viselni. Érkezni 15 perccel hamarabb javasolt.

A foglakozás teljes díja: 8 000 Ft
Bejelentkezés szükséges!(Foglaló: 3000 Ft befizetése szükséges)

* Jelentkezésed 3000 Ft díj foglaló befizetésével válik érvényessé, ekkor tudom biztosítani neked a helyet. A befizetett díjat a jelentkezés lemondása esetén nem tudom visszatéríteni, más névre viszont átruházhatod. A további 5000 Ft-ot a helyszínen tudod befizetni. Kérlek tarts ki a döntésed mellett és írd be a naptáradba is!

Ha még nem tudod biztosra, hogy jössz akkor csak iratkozz fel a várólistára, jelezd nekem vagy jelentkezz be a honlapon, ha a létszám nem telik be, akkor 1 nappal előtte vagy aznap reggel is tudod jelezni részvételi szándékod. Ha viszont eldöntötted, hogy jössz, utald át a díjat, ezzel biztosítod a helyedet és megkönnyíted a további szervezési munkáimat!

UTALÁSI INFORMÁCIÓK:
Név: Havasi Sándor
K&H BANK: 1040 0023 8448 4855 5148 1007
REVOLUT BANK: +36 20 236 0323
Megjegyzés: Saját neved, dátum és a program neve

Kérlek jelezd emailben ha utaltál!

És küldd el az adataidat (Név; Telefonszám; Lakcím; Emailcím) a számla kiállításához a vandorjogas@gmail.com-ra.

Tags: ,