Kakaó Ceremónia és Hatha Jóga gyakorlás – Csizmadia Dorottyával és Havasi Sándorral

Február 17. szombat este, 17:00 – 20:00

Csizmadia Dorottyával és Havasi Sándorral

Örömmel hívunk erre a gyógyító belső utazásra a szívcsakra jegyében: A Vándorjógás kb. 1 óra Hatha-jóga gyakorlása után ( 4. anahata csakrát harmonizáló ászanák, mantrák, mudrák) 2 óra kakaó ceremónia következik Csizmadia Dorottya vezetésével.

PROGRAM:
A Kakaó ceremónia egy különleges ősi rituálé, kapcsolódás Kakaó Mama (és ezáltal Földanya) szellemével, egy igazi szívnyitó növényi medicinával. A 100% tisztaságú ecuadori Kakaó az érzelmi sérüléseket gyengéden átfényesíti, kisimítja. Minderre a jóga és a meditáció tökéletes felkészülést jelent, és fókuszba kerül majd a férfi-női energiák egyensúlya, a harmónia érzése is. Meglepetés útravaló üzenettel is készülünk, mely valójában a Te lelked hangja. Fontos, hogy legyen egy szándékod (intenciód), amit magaddal hozol a rituáléra, vagy a jelenben is hagyhatod megjelenni a térben. Erre fogunk közösen áldást, megerősítést és a kártyáktól útmutatást kérni.

MIT ÉRDEMES HOZNI: Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac és bögrék is vannak! Ha van, hozd el kedvenc bögrédet, illetve számodra kedves (erő)tárgyadat/virágot/gyümölcsöt is szívesen látunk a szertartás közös oltárára helyezve. Érkezni 10 perccel hamarabb javasolt.

FONTOS: Lehetőség szerint az esemény előtt 3 órával már ne fogyassz cukros, tejes és húsos ételt (legfeljebb könnyű és kevés ételt)!

Szervezők:
– Havasi Sándor (A Vándorjógás) – www.vandorjogas.hu
– Csizmadia Dorottya: aki természetgyógyászként támogatja a hozzá fordulókat az öngyógyítás és önismeret útján. Kezelésekkel és különféle szertartások vezetése során segít kapcsolódni a növények gyógyító erejével. Dorottya olyan feltétel nélküli szeretet teret nyit és tart, amelyben közelebb kerülhetsz kiteljesedettebb „GyöngyMAGadhoz”, lelked igaz esszenciájához.

UTALÁSI INFORMÁCIÓK:
Név: Havasi Sándor
K&H BANK: 1040 0023 8448 4855 5148 1007
REVOLUT BANK: +36 20 236 0323
– Megjegyzésbe ezt írd: saját neved és a program neve. Kérlek jelezd emailben ha utaltál, és küldd el az adataidat (Név; Telefonszám; Lakcím; Email cím) a számla kiállításához a vandorjogas@gmail.com -ra

Bejelentkezés szükséges!
Létszám: max.10 fő
Ára: 11.000 FT/fő
Foglaló: 5000 FT befizetése szükséges.

Tags: ,