Szépíthetem a jelen elengedés – gyász – folyamatát.

Gondolhatok Rá, sok formában, s gondolok is. A jövőben is itt lesz a gondolataimban, mindezzel együtt itt van az ÜRESSÉG a jelenben. Ez mással nem pótolható. Ezt valahogy el kell fogadni.

Az üres, üres marad akkor is, ha töltögettem szeretetteli gondolatokkal, visszaemlékezéssel.

Az üresnek ez a természete.

Valahol nagyon tiszta, ragyogó.

Épp csak az én tudatosságommal nehezen értelmezhető.

A hajnali meditációs térben talán. Igen.

Az ürességben semmi nincs a talpam alatt. Mégis van biztonságos FöldAnya kapcsolódás. Legfelsőbbtől áradó Fény Tudatosság. Ehhez az ürességben lét bátorsághoz itt vannak a szakrális tér szeretet támaszai.

A TELJES összeolvadás az üresség? Ebből jövünk a születéskor, ebbe haladunk a meghaláskor. A kettő közötti életben keressük magunkat a tiszta üresség szeretet tere és az emberi boldog szeretet lét hétköznapi tere között.

A keresés helyett felvállalom a hétköznapi lét szeretet terét Családommal, Kedvesemmel. S a külvilághoz kapcsolódás sok minőségében is felvállalom magam. Most itt a dolgom. Az ürességgel a LÁTÁS a kapcsolódás. Külső-benső látás. Merre haladkak az életben, hogy ennek az életfeladatát éljem meg. Boldogan legyek itt az életben.

Az ÜRESSÉG a Tanító.

Maradhatok a mindennapi kis ember a mindennapi kicsi, de maguk minőségében fontos feladataimmal. Ebben a dolgom, ebben boldogan tenni azt, amiért itt vagyok.

Itt, ebben a mindennapiságban, magamat felvállalva van a szeretet. Amikor az vagyok, aki.

Édesapámról egy nagyon Őt bemutató kép. Empatikus, szakmai figyelemmel néz, lát. Az eredetileg szobrász, majd vegyész és a pszichológiában megállapodott szakember.

Ember, aki rám is értő figyelemmel tekintett.

Most az eltávozott Édesapám utáni űrt megérteni akaró kisember vagyok. A megértés folyamat, sok kis önelfogadás lépésből álló út.

Ez mindig velem lesz, ez az elfogadás, hogy Puka már más formában van.

Látszik ez a fonat.

Az ÉLET FONATA. Kapcsolódik egy új szál a születéskor. Újat hoz a fontba, hosszan átölelőn van az életben. Ez a szín itt marad, gazdagítja tovább a fonatot, egyre bensőbb magjában, miközben már napi szinten nincs itt. A mag ragyogásában él tovább.

Az Élet fonata szebben, színesebben ragyog tőle.